Producten news

 
04.09.2012

Nieuwe schotelborstels met M14 schroefdraadopname

Naast het bestaande programma aan schotelborstels met asgat voor stationair gebruik op CNC-machines, bewerkingscentra en robots biedt PFERD de specialisten voor de oppervlaktebewerking en voor het ontbramen nu ook met een M14 schroefdraadopname aan. Daarmee kunnen de borstels op alle gangbare toerentalregelbare haakse slijpmachines gebruikt worden.

De ingegoten borstels kenmerken zich door een hogere agressiviteit, omdat de constructie ten opzichte van de traditionele borstels aanzienlijk hogere belegdichtheden mogelijk maakt. Zij zijn geschikt voor zowel het gebruik op edelstaal (INOX) en aluminium als het opruwen van kunststof oppervlakken.

PFERD biedt daarnaast twee verschillende uitvoeringen aan met hoekig resp. rond SiC0-beleg. Borstels met 75 mm-Ø beschikken over een steunring. De steunring verhindert het uitspreiden van de draden en verhoogt de agressiviteit van de borstels. Is het beleg tot aan de steunring opgebruikt, dan wordt deze verwijderd. Daardoor komt de rest van het beleg vrij en kan de borstel volledig worden opgebruikt.

back
 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.