Producten news

 
24.03.2016

PFERD ontvangt de innovatieprijs 2016

De beursorganisatie van de Koelnmesse en de centrale organisatie van de ijzerwarenhandel (ZHH) verlenen PFERD voor de wereldprimeur High Speed Disc ALUMASTER de „EISEN 2016 Innovation-Award“.

De aangekondigde wereldprimeur bewees zich als een echte innovatie en overtuigde de jury onmiddellijk. Dr. Peter Dültgen, jurylid en directeur van de researchorganisatie Gereedschappen en Materialen, verklaart het verschil tussen klassieke slijpgereedschappen zoals afbraam- en lamellenslijpschijven:  „Het gereedschap, dat de jury onderscheiden heeft, gebruikt snijplaatjes. Hierdoor komt er geen stof vrij, echter gedefinieerde spanen!“ Dit heeft enorme voordelen met betrekking tot de bescherming van de gezondheid alsmede explosiegevaar en men heeft ook geen externe afzuiging meer nodig, verklaart de gepromoveerde  Diplom-Ingenieur. „Al met al een innovatief product!“, luidt zijn conclusie.

Met meer dan 200 jaren ervaring als gereedschapsproduct en talrijke innovaties „engineered by PFERD“ manifesteert de firma ook in 2016 zijn positie als pionier van de branche.

Informatie over de PFERD-wereldprimeur ALUMASTER vindt u hier of bezoek PFERD op de Internationale IJzerwarenbeurs te Keulen, 6 t/m 8 maart 2016 - Hal 10.2, stand F001. 

back
 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.