Nieuws Archief

 
04.09.2012

Nieuwe POS-verpakking voor borstels op stift

De eisen van de handel volgend biedt PFERD nieuwe POS-verpakkingen aan voor technische borstels. POS betekent Point of Sale. Naast ronde -, kom- en schijfborstels zijn nu ook de borstels op stift in een verkoopbevorderende stuksverpakking verkrijgbaar.

De stabiele POS-verpakkingen hebben een open vormgeving, zodat de gereedschappen goed worden gezien en gepakt kunnen worden. Zij beschikken over een euro-gat voor optimale productpresentatie aan verkoopwanden. Iedere verpakking heeft een etiket, dat naast de afmetingen van de betreffende borstels ook de bestelomschrijving en EAN-code vermelden. Pictogrammen verklaren daarnaast de belangrijkste productkenmerken.

De stuksverpakkingen worden in een handige kartonnen omverpakking geleverd (verpakkingseenheid 10 stuks, bij komborstels op stift is de verpakkingseenheid 5 stuks). Bestelomschrijving en EAN-code op de omverpakking zelf vergemakkelijken de opslag in het magazijn. PFERD biedt een omvangrijk borstelprogramma aan in verschillende vormen, afmetingen en materialen voor de bewerking van vele materialen.

back
 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.