PFERD-App

PFERD presenteert de nieuwe PFERD-App. Met deze App presenteert PFERD het nieuwe gereedschappenhandboek, uitgekozen producthighlights en vele overige informatie over het merk en onze advies- en servicemogelijkheden. Verder hebben wij onze actuele productvideo’s en onze nieuwe imagovideo geïntegreerd.

 

Download de PFERD-App in de Apple App-Store

De PFERD-App is vanaf nu in de Apple AppStore beschikbaar. Deze kan het gemakkelijkst via het zoekbegrip „pferd werkzeuge“ gevonden worden. Wanneer men alleen naar “pferd” zoekt, verschijnt de App pas achter verschillende paardentoepassingen. Om de App te kunnen laden, heeft u allereerst een Apple-ID nodig. Dit kunt u op de Apple-Website instellen. Na succesvolle instelling van de ID kunt u met het downloaden beginnen.
Klik daarvoor a.u.b. in de Store direct naast de App op de button „Gratis“ en daarna op  „installeren“. Let er a.u.b. op, dat de App door de bestandgrootte (compleet gereedschappenhandboek + vele video’s) alleen in een WLAN-netwerk geladen kan worden. De bandbreedte moet zo hoog mogelijk zijn, zodat het downloaden niet te lang duurt. U kunt de App met een klik op het PFERD-logo openen. De complete navigatie geschiedt via de navigatiebuttons en de tekstblokken in het hoofdmenu. Wanneer u de APP sluit en later weer opent, ziet u automatisch de laatst opgeroepen bladzijde. Via de navigatiebuttons komt u terug in het hoofdmenu en bij de taalkeuze.
Let er a.u.b. op, dat de App voor iPad 3 (en nieuwere versies) en voor het besturingssysteem iOS 5.0 (en nieuwer) geoptimaliseerd werd. Op oudere apparaten en/of besturingssystemen kunnen problemen optreden met de weergave en navigatie. Bovendien hebben wij de App zo ingesteld, dat deze alleen met de iPad en niet met de iPhone geladen kan worden.

Download van de PFERD-App in de Google-Play-Store

Vanaf nu staat bovendien de Android-versie van de PFERD-App in de Google-Play-Store ter beschikking. Qua inhoud is deze oplossing bijna identiek aan de iOS-varianten voor de iPad. U kunt de App downloaden, wanneer u in de Play Store het zoekbegrip „PFERD Werkzeuge“ of „August Rüggeberg“ ingeeft. Wanneer u uitsluitend naar „PFERD“ zoekt, verschijnt de App natuurlijk ook. Overigens worden daarnaast talrijke paarden-apps aangeboden.
Om de App op een mobiel toestel te downloaden, klikt u a.u.b. in de Store direct naast de App op de button „installeren“. Let er a.u.b. op, dat de App door de bestandgrootte (compleet gereedschappenhandboek + vele video’s) het beste in een een WLAN-netwerk geladen zou moeten worden. Let er verder op dat de App voor Android 2.3.3 en nieuwere versies geprogrammeerd werd. Oudere versies worden niet ondersteund. 

 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.