PFERDERGONOMICS

Ergonomie is een belangrijk aspect van de gezondheidsbescherming in bedrijven. Doel is de arbeidsvoorwaarden zo te organiseren, dat het comfort van de gebruiker verbetert en zijn gezondheid geen nadelige invloed ondervindt – ook niet onder zware arbeidsomstandigheden en bij langdurige uitoefening van de werkzaamheden.

Als producent van handgeleide gereedschappen voelen wij ons tegenover de gebruiker bijzonder verplicht om aan meer veiligheid en werkcomfort alsmede het gezond blijven bij te dragen. Daarom staat bij PFERD de mens centraal in alle processen, die een handgeleid gereedschap in zijn ontstaan doorloopt – van research en ontwikkeling tot aan de fabricage van een serierijp product.

Aan de hand van vier pictogrammen herkent u, in een oogopslag, welke PFERDERGONOMICS voordelen onze innovatieve gereedschapsoplossingen in vergelijking met de traditioneel gebruikte producten bieden.

PFERD biedt in het kader van PFERDERGONOMICS ergonomisch geoptimaliseerde gereedschappen en machines aan, die tot meer veiligheid en arbeidscomfort leiden en daardoor tot het gezond blijven bijdragen.

 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.