Nieuws over de firma

 
16.08.2011

Nieuwbouw bij PFERD

PFERD versterkt de hoofdvestiging Marienheide en bouwt verder uit. De bouwwerkzaamheden voor een nieuw trainingscentrum en een nieuwe bedrijfskantine zijn in volle gang.

PFERD zet in op premiumkwaliteit in het kader van scholing en ontvangst van klanten, maar ook voor de eigen medewerkers. Vakcompetente en praktijkgerichte scholingen en vervolgcursussen in functionele en vriendelijk ingerichte ruimtes waarin de PFERD-training wordt gegeven, dragen in een belangrijke mate bij tot het succes van de gebruikte kwaliteitsgereedschappen bij klanten en gebruikers. De nieuwe bedrijfskantine kan ook bij klantbezoeken, ontvangst van gasten, conferenties en events uitstekend gebruikt worden.

Aangename, gemoedelijke atmosfeer in de bedrijfskantine en het aanbod van smaakvol, vers en gezond eten verhogen de motivatie en de verbondenheid van de medewerkers. Het engagement van de medewerkers heeft in belangrijke mate tot de jarenlange succesvolle geschiedenis van PFERD bijgedragen.

Met de verdere uitbouw van het hoofdkantoor plaatst de directie een teken voor alle medewerkers en verantwoordelijken in de regio, dat de hoofdvestiging Marienheide versterkt, verder ontwikkeld en veilig gesteld wordt.

back
 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.