Nieuws over de firma

 
07.12.2011

Nieuwe productievestiging van PFERD-borstels en nieuw centraal magazijn in de Verenigde Staten

Sinds 1997 behoort MILWAUKEE BRUSH in de staat Wisconsin tot de internationale PFERD groep en kan tot de wereldwijd leidende producenten van technische borstels gerekend worden.

Onze borstels met het merk PFERD ADVANCE worden op de modernste machines geproduceerd en voldoen aan de hoogste internationale veiligheids- en kwaliteitsstandaards. Met de in de Verenigde Staten geproduceerde premiumborstels hebben wij nieuwe markten ook buiten het Amerikaanse continent veroverd.
De zeer moderne nieuwe productiemogelijkheden zijn uitstekend geschikt om de gelijkblijvende hoge kwaliteit van de geproduceerde gereedschappen te garanderen.

De met de verhuizing verbonden herindeling van het goederenmagazijn van Leominster naar Milwaukee zal doeltreffend bijdragen tot uitbreiding van ons vloeiend lopend logistiek netwerk in Noord-Amerika.
De alles dekkende en betrouwbare service voor onze klanten in de zin van „goed besteld en snel geleverd” werpt reeds de eerste vruchten af en zal de nationale en internationale versterking van het merk PFERD benadrukken.

back
 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.