Nieuws over de firma

 
04.09.2012

Nieuwe verkoopdirecteur Europa bij PFERD

Stefan Heimes wordt de nieuwe verkoopdirecteur Europa bij PFERD. Heimes is reeds meer dan 25 jaar bij August Rüggeberg GmbH & Co. KG - PFERD-gereedschappen werkzaam in verschillende functies, als laatste als afdelingsleider van de afdeling verkoop Europa.

Tot zijn taken behoorden o.a. de opbouw en de coördinatie van dochterondernemingen en Joint Ventures, ook buiten Europa, de SAP-invoering in de verkoop buitenland, de nieuwe organisatie van de internationale douaneafwikkeling alsmede de opbouw van het centrale magazijn voor PFERD voor Europa.

Het toekomstige bevoegdheidsbereik van Stefan Heimes zal geheel Europa omvatten met uitzondering van Duitsland en tot aan Rusland reiken. Zijn hoofdtaak ziet Heimes in de eerste plaats in de intensivering van de verkoopwerkzaamheden in de separate markten, vooral met eigen verkoopmensen. “Om nog dichter bij de klant te zijn”, zoals Heimes zegt. “Want dit is nog steeds de basisvoorwaarde voor een optimale behandeling van de klanten ter plaatse.“

PFERD behoort reeds meer dan100 jaar tot de internationaal leidinggevende producten van gereedschappen voor de oppervlaktebewerking en voor het doorslijpen van materialen. De combinatie van individueel advies en innovatieve hoogkwaliteitsgereedschappen met de kennis van de gebruikers ter plaatse garandeert steeds het optimale resultaat voor elke opgave. Het familiebedrijf met het Oberbergische Marienheide als hoofdzetel heeft wereldwijd 1700 medewerkers in 20 dochterondernemingen.

back
 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.