Nieuws over de firma

 
07.08.2012

Vertrouwen in blauw - PFERD op de IJzerwarenbeurs in Keulen

„Vertrouw blauw“ stond in verlichte letters op de beursstand van PFERD tijdens de IJzerwarenbeurs van dit jaar in Keulen. Onder dit motto presenteren de specialisten uit Marienheide op het gebied van slijpen, doorslijpen en borstelen hun nieuwe producten en diensten alsmede innovaties in het PFERD-programma.

 „Met onze nieuwe claim‚ Vertrouw blauw‘ raken wij de kern van ieder goed en succesvol partnerschap in het centrum van de communicatie - het vertrouwen“, verklaart perswoordvoerder Florian Pottrick. Geheel bewust is de claim als aansporing geformuleerd: „Wij verzoeken de klanten ons het vertrouwen te schenken, onze producten te kopen en een beroep doen op onze diensten. Wij zijn er van overtuigd dat hij met PFERD bevestiging zal krijgen en dat zijn vertrouwen gerechtvaardigd is“ voegt Pottrick er aan toe. Het internationale kader van de IJzerwarenbeurs wil men natuurlijk gebruiken om de claim in te voeren en met de bezoekers daarover te spreken.

Passend bij het thema „vertrouwen“ plaatste PFERD het thema ergonomie bij het doorslijpen en slijpen in het middelpunt van de beursstand. „PFERDERGONOMICS“ heet het programma, dat naast talrijke ergonomisch verbeterde gereedschappen en artikelen over arbeidsbescherming ook de adviserende prestaties „ERGOSCAN“ en „ERGOCHECK“ omvat. PFERDERGONOMICS stelt de handel omvangrijke mogelijkheden ter beschikking, waarmee hij met zijn klanten - de eindgebruikers -  over dit belangrijke thema kan spreken en oplossingen kan aandragen. Van de omvang van het programma konden de bezoekers aan de stand zich direct overtuigen: in slechts drie stappen leerden zij welke factoren de arbeidsergonomie benadelen, welke economische mantelvoorwaarden en beperkingen door beroepsziektes bestaan en welke producten en adviserende prestaties PFERD tot verbetering van het werk daarvoor aanbiedt. Ten slotte hebben de bezoekers zich zelf door middel van een gereedschapstest kunnen overtuigen van de noodzakelijkheid en werkzaamheid van de oplossingen. Bij PFERD is men er zeker van: de verbetering van de werksituaties voor de arbeider door minder trillingen, minder lawaai en stof en een geoptimaliseerde haptiek zal een van de belangrijkste thema’s van de volgende jaren zijn.

Grote interesse was er ook voor de innovaties van het jaar 2012.

Met de slijpschijf CC-GRIND-SOLID, de POLIFAN®-STRONG-FREEZE, de nieuwe hardmetalen stiftfrezen in de vertanding INOX , de rendementsupgrade van de dunne doorslijpschijven en de nieuwe functionele verpakking voor doorslijpschijven „ProBag“, die het rendement van de gereedschappen uit de speciale lijn SG-PLUS nog een keer met meer dan 50% verhoogt, presenteerde PFERD gelijktijdig vier innovaties. 

Meer dan 100 andere nieuwigheden vullen het programma aan.

De wensen van de handel en de eindverbruiker volgend, heeft PFERD het programma met meer dan 100 nieuwigheden, varianten en programmauitbreidingen aangevuld. Een van deze nieuwigheden - de nieuwe getordeerde ronde borstel - kreeg zelfs een nominatie voor de innovatieprijs „IJzer 2012“ van de beursorganisatie te Keulen.

In totaal heeft men op de stand veel interessante gesprekken kunnen voeren. De IJzerwarenbeurs biedt zoals voorheen een optimale omgeving voor de productcommunicatie en het persoonlijk gesprek met elkaar. „De kosten voor deze beursdeelneming zijn hoog“, aldus Pottrick, „maar wij presenteren onze partners in de verkoop – de handel – hier de zwaartepunten van onze samenwerking voor de volgende 24 maanden. Wanneer de handelaar hier naar toe komt, heeft hij recht op de best mogelijke informatie. Hij ervaart, waarom het zich loont op PFERD en zijn prestaties te vertrouwen.“

De grote toeloop aan bezoekers geeft PFERD gelijk. Ook in 2014 zal men zeker weer van de partij zijn, aldus de perswoordvoerder.


 

back
 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.