Nieuws over de firma

 
16.04.2018

VANZELFSPREKEND! Slijpgereedschappen van PFERD in een nieuw design

PFERD optimaliseert het etikettendesign van haar slijpgereedschappen. De klanten profiteren van een vereenvoudigde productkeuze: de nieuwe etiketten tonen de belangrijkste informatie in één oogopslag.

Programmastructuur, productdesign en identificatiekenmerken werden aan de gewijzigde eisen van de markt aangepast. De doorslijpschijven onderscheiden zich bijvoorbeeld door een sprekend, modern, duidelijk en zakelijk design. PFERD hecht uitzonderlijk veel belang aan het optimaliseren van de duidelijkheid van de productetiketten. „Onze producten moeten voor de gebruiker ‚vanzelfsprekend‘ zijn“, zegt Stefan Braun, directeur verkoop en marketing bij PFERD, en vervolgt: „De keuze van de gebruiker moet op PFERD vallen, omdat zowel rendement als aanwending ‚VANZELFSPREKEND‘ zijn.“

Om de keuze van het juiste gereedschap gemakkelijker te maken, werden vooral de catalogusbereiken 6 en 7 opnieuw gestructureerd en vorm gegeven. De productomschrijvingen omvatten voortaan het materiaal waarvoor het betreffende gereedschap geschikt is. Bovendien visualiseert een sterrensysteem de drie PFERD-kwaliteitslijnen zodat deze nu in één oogopslag te herkennen zijn. 

De handleiding bij deze omschakeling voor catalogusbereiken 6 en 7 vat alle wijzigingen compact samen en vergemakkelijkt een snelle toewijzing binnen de nieuwe structuren.

back
 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.