Nieuws over de firma

 
28.06.2018

Topselling met PFERD – Digitale dataservice voor PFERD-partners

Onafhankelijk van plaats en tijd kunnen PFERD-gereedschappen via online-marktplaatsen en webshops van handelaren verkregen worden.  Opdat onze partners omvangrijke en kwalitatief hoogwaardige productinformatie kunnen gebruiken, biedt PFERD een omvangrijke dataservice aan. Met behulp van de dataservice  bevordert PFERD de verkoop-geoptimaliseerde presentatie van de PFERD-producten in de partnershop en ondersteunt gelijktijdig zijn partners bij het verhogen van de omzetten in de digitale omgeving.  

De dataservice van PFERD omvat: 

  • Elektronische data
  • Foto’s en video‘s
  • Informatiemateriaal

PFERD stelt de deelnemende handelaren alle benodigde elektronische data in het gewenste formaat ter beschikking – ook geclassificeerd volgens proficlass en eClass. Aanvullend op de productgegevens en productinformatie biedt PFERD van de meer dan 8.500 gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en voor het doorslijpen van materialen, individuele productfoto’s aan. Voor ongeveer elk zesde product beschikt PFERD daarnaast over een productvideo of toepassingsvideo. In de vorm van gereedschappenhandboeken, productbrochures of overige informatiebrochures kunnen de PFERD-partners aanvullende informatie ontvangen.  

De nieuwe elektronische productgegevens als ook de bijbehorende foto’s en video’s vindt u op onze microsite PFERD DATENSERVICE.

Wenst u meer over het PFERD aanbod voor de handel te weten? Hier gaat u naar ons servicepakket voor de handelaar.

https://www.pferd.com/data/index.php

back
 
 

Beurzen

PFERD neemt ook dit jaar weer aan verschillende beurzen deel. Hier vindt u alle beurzen, waaraan PFERD deelneemt.

Contact

PFERD-Rüggeberg bvba
Waterranonkelstraat 2 a
1130 Brussel

Tel: +32 (0)2 2470590
Fax: +32 (0)2 2163054
E-Mail: info@pferd.be


Toerentalberekenaar

Bereken hier het optimale toerental voor uw PFERD-gereedschap.