bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

De firma PFERD

 • Over PFERD

  over pferd

  Over PFERD

  Ervaar waar PFERD voor staat en leer onze firma en de belangrijkste gegevens en feiten kennen.

  meer informatie
 • Nieuws, beurzen en pers

  nieuws, beurzen en pers

  Nieuws, beurzen en pers

  Lees hier alle nieuws over PFERD. Firma- en productnieuws, persmededelingen, persbijdragen en beursdata hebben wij hier voor u samengevat.

  meer informatie
 • Werken bij PFERD

  werken bij pferd

  Werken bij PFERD

  Leg nu de basis voor uw carrière bij PFERD. Informeert u zich over de firma en vind een passende functie bij onze opleidingsplaatsen en vacatures.

  meer informatie
 • Contact

  contact

  Contact

  Wij ondersteunen u bij alle vragen over onze producten en diensten. Een goede dialoog met u is immers de sleutel voor gezamenlijk succes.

  Nu contact opnemen
 • Verkoop

  verkoop

  Verkoop

  PFERD is met 24 dochterondernemingen en meer dan 100 handelspartnervertegenwoordigingen wereldwijd aanwezig – ook bij u in de buurt. Vind uw aanspreekpartner die uw verzoek persoonlijk behandelt.

  meer informatie
 • Kwaliteit

  kwaliteit

  Kwaliteit

  Door het lidmaatschap in belangrijke bedrijfsverenigingen in de gereedschapsindustrie spreekt de firma zich uit voor en verplicht zij zich tot de hoogste kwaliteit in alle afdelingen van de firma.

  meer informatie
 • Milieu en duurzaamheid

  milieu en duurzaamheid

  Milieu en duurzaamheid

  Naast de voortdurende verdere ontwikkeling van de eigen milieu- en energiepolitiek werkt PFERD ook aan procesoptimalisaties voor zijn klanten, waarbij de bronnen worden ontzien.

  meer informatie
 • Bepalingen en richtlijnen

  bepalingen en richtlijnen

  Bepalingen en richtlijnen

  PFERD voldoet aan alle eisen en verplichtingen die voortvloeien uit wettelijke voorschriften en normen en staat tot uw beschikking voor het beantwoorden van uw vragen.

  meer informatie

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?