bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

COMBICLICK – Systematisch werken op vele materialen

Productnieuws

18.05.2020

PFERD biedt fiberschijven, vlies- en viltgereedschappen aan met een gepatenteerd koel- en snelspansysteem voor een zeer hoog verspaningsrendement en het fijnst gepolijste oppervlak. Nieuwe uitvoeringen zijn vanaf heden verkrijgbaar.

Met de nieuwigheden en innovaties 2020, presenteert PFERD twee nieuwe uitvoeringen van de COMBICLICK-fiberschijven en steunschijven voor gereedschappen met een diameter van 125 mm.

  • Uitvoering keramische korrel CO-ALU : Voor een zeer hoog afnamevermogen bij de bewerking van non-ferrometalen.
  • Uitvoering VICTOGRAIN : Voor het uiterst agressief slijpen op diverse staalsoorten en harde materialen.

Perfect resultaat met systeem

Het gepatenteerde koel- en snelspansysteem van PFERD bestaat uit een speciaal ontwikkelde steunschijf en een stabiele houder op de rugzijde van het gereedschap. Het COMBICLICK-systeem garandeert een zeer eenvoudig en comfortabel hanteren en hierdoor kan het gereedschap extreem snel en veilig worden vergrendeld. De steunschijf zorgt door de innovatieve koelspleten voor een zeer goede koeling van het gereedschap en werkstuk.

Ten opzichte van traditionele gereedschappen overtuigt COMBICLICK met een:

  • tot 30 % lagere werkstuktemperatuur,
  • 25 % hoger verspaningsrendement,
  • 30 % hogere standtijd en
  • een beter benutten van het slijpmiddel.

Overtuig u zelf en bekijk het totale assortiment van de COMBICLICK-gereedschappen .

Naast de COMBICLICK-fiberschijven omvat het PFERD-programma ook klassieke fiberschijven uit hoogwaardig slijpmiddelen. PFERD biedt daarmee optimale gereedschappen aan voor iedere bewerkingsopgave van grof- tot fijnslijpen.

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?