bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Goed verpakt! PFERD-werkplaatsvijlen in een beschermende roletui

Productnieuws

29.04.2020

PFERD-werkplaatsvijlen zijn de grondvesten uit de PFERD-productwereld en zijn net zoals toen, nu nog steeds een gewaardeerd gereedschap, waarmee bijna iedere professional in de meest verschillende branches reeds tijdens opleidingstijden gewerkt heeft.

PFERD biedt u een toepassingsgerichte keuze in werkplaatsvijlen in klimaatvaste PFC-roletui aan - voor het optimaal bewaren van de vijlen in een gereedschapskoffer of op de werkbank. Neem nu contact met uw PFERD-verkoopadviseur op en laat u adviseren bij de keuze van de voor u meest geschikte set.

Kwaliteitsvijlen voor de industrie en het ambacht

PFERD-vijlen staan voor wereldwijd erkende topkwaliteit. Ook na langer gebruik bereiken de kwaliteitsvijlen een hoog verspanend vermogen en uitstekende oppervlaktekwaliteit. De werkplaatsvijlen worden gebruikt voor het ontbramen, voor bewerking van vlakken en kanten op stalen tot 1.200 N/mm², gietstaal, aluminium, brons, koper, messing, zink en grijs gietijzer. Zij overtuigen door een lange standtijd en gelijkmatig hoog afnamevermogen van de top tot aan de arend.

De snelle weg naar het optimale gereedschap

PFERD produceert vijlen voor algemeen gebruik in drie toepassingsgerichte vijlen kapvarianten. Zo kiest u het optimale gereedschap voor uw toepassing:

  • Kruiskap kap 1: Voor de grove verspaning en om af te bramen.
  • Kruiskap kap 2: Voor universele afbraam- en afrondende werkzaamheden.
  • Kruiskap kap 3: Voor de fijnbewerking en het nabewerken.

Het productprogramma van PFERD omvat werkplaatsvijlensets in verschillende uitvoeringen en afmetingen. De sets zijn geschikt voor een groot toepassingsspectrum, van de bewerking van hoekige profielen tot aan de bewerking van profielen met binnenradiën. Iedere vijl beschikt over een ergonomisch vijlhecht voor comfortabel en veilig werken.

Bekijk nu alle vijlen van het merk PFERD .

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?