bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

N! Nieuw 2022

Productnieuws

18.03.2022

PFERD presenteert de nieuwe producten en programma-uitbreidingen 2022. Onze klanten kunnen zich verheugen over een hoger rendement, meer afname, perfecte werkresultaten en nog veel meer!

Naast unieke gereedschappen voor stationair gebruik bevatten de PFERD-nieuwigheden dit jaar vele nieuwe gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking, zoals POLIFAN-lamellenschijven, COMBICLICK-fiberschijven of stiftfrezen. Onder de ca. 200 nieuwe artikelen vinden zich ook gereedschappen voor het doorslijpen van materialen zoals de doorslijpschijf PSF HD STEELOX voor robuust gebruik en verbeterd slijpgedrag alsmede omvangrijke upgrades van de machines.

PFERD-nieuwigheden in één oogopslag:

 • High Speed Torus Cutter
 • Kegelverzinkboren met ongelijke verdeling (UGT)
 • Kleine stiftfrezen vertanding ALLROUND, sets 3-delig
 • COMBICLICK-fiberschijven, CO-COOL-CONTOUR
 • Korte & lange banden, VICTOGRAIN-COOL
 • Doorslijpschijf PSF HD STEELOX
 • POLIFAN-TRIM
 • POLIFAN-DURABLE
 • POLIFAN-POWER, korrelgrofte 50
 • CC-GRIND-ROBUST
 • Machines en toebehoren

Hier vindt u alle nieuwigheden in één oogopslag en de brochure „Nieuw in het PFERD-programma 2022“ om te downloaden.

Beter PFERD

De steeds verdere doorontwikkeling van het PFERD-programma door het productmanagement is gebaseerd op de eisen uit de markt. De ervaringen uit onze researchafdeling en uit de dagelijkse praktijk ter plaats bij onze klanten worden in de ontwikkeling van elk separaat product meegenomen. Daarbij worden gereedschappen van PFERD onder de hoogste kwaliteitseisen ontwikkeld, geproduceerd en gecontroleerd.

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?