bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Nieuw in het PFERD-programma 2021

Firmanieuws

09.03.2021

Innovaties en nieuwigheden met WOW-effecten!

PFERD presenteert zijn nieuwe producten en uitbreidingen van het gamma voor 2021. De actuele brochure Nieuw in het PFERD-programma staat vanaf nu ter beschikking en kunt u downloaden.

Naast innovatieve specialisten voor Aerospace, stiftstenen en slijpschijven voor het machinaal scherpen van kettingzagen en universele borstels voor boormachines, kunnen PFERD-fans en klanten zich verheugen over de kleine stiftfrezen in de geliefde vertanding ALLROUND en een driedelige set stiftfrezen. Met de CC-GRIND-ROBUST biedt PFERD daarnaast een modern, krachtig en ergonomisch alternatief voor de afbraam-, lamellen- en fiberschijven.

Hier vindt u alle nieuwigheden in een overzicht.

Nieuwe speciale oplossingen voor de AEROSPACE

Met de nieuwe COMBIDISC-slijpbladen in de uitvoering RS heeft PFERD aanvullende speciale gereedschapsvarianten voor de veeleisende Aerospace industrie ontwikkeld. De slijpbladen zijn uitstekend geschikt voor het veilig bijslijpen van reparatielassen aan de rugzijde, bijv. in cases, slots en groeven van turbinemotoren, als ook voor de bewerking van opgelaste combustor-platen.

PFERD biedt een van de veelzijdigste productprogramma’s met gereedschappen aan voor de lucht- en ruimtevaart en de gasturbine industrie. Elk afzonderlijk gereedschap voldoet aan de hoge eisen van de te bewerken materialen - want perfectie, maximale veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn in de branche AEROSPACE van het grootste belang.

YOU KNOW HOW. WE KNOW WOW!

U bent de professional. PFERD overtuigt door het individueel advies en de innovatieve gereedschappen met WOW-effecten over de werkresultaten, efficiency en ergonomie. Blijf op de hoogte en volg ons voor meer kennis op Facebook , Instagram , YouTube en LinkedIn .

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?