bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Nieuwe houder voor carrosserievijlen in het PFERD-programma

Productnieuws

30 nov. 2018

Bijzonder licht en individueel aanpasbaar

De nieuwe verstelbare houder voor carrosserievijlen van PFERD overtuigt door zijn ergonomische vorm en lichte constructie. Door middel van de opspaninrichting is de buigradius van de carrosserievijlbladen traploos instelbaar. Dit flexibel opspannen van de carrosserievijl maakt de individuele aanpassing aan de te bewerken oppervlaktecontour mogelijk. Het vijlblad kan daardoor zowel recht, voor vlak gebruik, als gebogen, voor nauwkeurig gebruik, ingezet worden.

Ergonomisch en licht

De handgrepen van de bijzonder lichte houders bestaan uit een kunststof zonder weekmakers. Trillingsdempende rubberen buffers maken daarnaast een vermoeidheidsarm werken mogelijk. Als bedoeld in PFERDVALUE voldoet de nieuwe houder voor carrosserievijlen van PFERD aan de eisen van verbeterde werkergonomie en efficiënte arbeidsprocessen. De trillingsontwikkeling wordt duurzaam verminderd en het werkcomfort verhoogd. Verder maakt het ideale resultaten in zeer korte tijd mogelijk.

Niet alleen geschikt voor de carrosseriebouw

PFERD-carrosserievijlen zijn ideaal geschikt voor de oppervlaktebewerking, daar waar hoge eisen aan de glad- en krasvrijheid gesteld worden. Tot de bewerkbare materialen tellen plaatstaal, bonte metalen en kunststoffen. Door de ideale tandvorm en gewelfde vorm beschikt de PFERD-carrosserievijl over een uitstekend vijlvermogen voor een optimale oppervlaktekwaliteit. Napolijsten is niet nodig en de arbeidsvlakken kunnen na het vijlen meteen geverfd worden.

De carrosserievijlen van PFERD zijn in vijf vertandingen en in een gekapte uitvoering als kruiskap verkrijgbaar. Informeert u zich nu over de verschillende varianten van de carrosserievijlbladen en verstelbare houders voor carrosserievijlen .

Bent u geïnteresseerd in hulpbronnen sparend werken en een verbeterde arbeidsergonomie? Verneem meer hierover via PFERDVALUE .

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?