bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Nieuwe PFERDTUTORIAL met Youtuber HABU over het thema doorslijpschijven - nu online

Firmanieuws

11.05.2020

Je weet hoe – PFERD kennis en ervaringen deelt rondom het thema doorslijpschijven.

Hoe bereik ik optimale werkresultaten? Welke doorslijpschijf is geschikt voor mijn toepassingsprobleem? Hoe gebruik ik het gereedschap juist en veilig? Matthias Rong, hoofd van de PFERDAKADEMIE, en Youtuber en maker Hassan Abu-Izmero (HABU) gaan op deze vragen in en leggen het juiste gebruik van doorslijpschijven in de nieuwste tutorial uit. Omdat in principe geldt: wie de belangrijkste regels van het doorslijpen in acht neemt, bereikt met doorslijpschijven van PFERD zowel optimale werkresultaten als ook de hoogte veiligheid. Overtuig u zelf en bekijk de tips en tricks in volle lengte.

Met PFERD worden uw resultaten nog beter

Wanneer het de omgang met gereedschappen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen betreft, bent u bij PFERD aan het juiste adres. Sinds 1799 staat PFERD voor de beste kwaliteit, innovatiegeest en individueel advies. Kennis en ervaring deelt de firma graag, omdat alleen door de keuze van het geschikte gereedschap en de juiste toepassing optimale, efficiënte resultaten bereikt kunnen worden.

Voor elke toepassing het perfecte gereedschap!

Het PFERD-programma biedt doorslijpschijven in vele verschillende uitvoeringen en daarmee voor iedere toepassing de geschikte gereedschapsoplossing aan - ergonomisch geoptimaliseerd, efficiënt en op het hoogste veiligheidsniveau. Ontdek nu ons programma aan doorslijpschijven voor professionele gebruikers.

Bezoek onze sociale media zoals Facebook , Instagram en YouTube , om snel en ongecompliceerd geinformeerd te worden over het PFERD-productprogramma, nieuwigheden en innovaties en om tips en tricks over het gebruik van de gereedschappen te ontvangen.

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?