bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Slijpen is WOW – Fijnslijp- en polijstgereedschappen van PFERD

Productnieuws

15.02.2021

Van de grove tot de spiegelgepolijste oppervlakken – alle gereedschappen uit één hand!

PFERD biedt een van de uitgebreidste assortimenten aan gereedschappen voor de oppervlaktebewerking - voor bijna elke toepassing, van grof slijpen tot de perfecte oppervlaktefinish! Het brede productprogramma omvat gereedschapsoplossingen voor het veranderen van geometrieën, voor het stapsgewijs fijnslijpen en het verminderen van ruwheden, voor het fijn en zeer fijn slijpen, voor het reinigen van oppervlakken, voor het verkrijgen van optische effecten als ook voor het polijsten. Het productpalet loopt daarbij van gereedschappen voor bandslijpmachines via gereedschappen met steunschijf, stift of asgat tot aan de gereedschappen voor handmatig slijpen.

VERTROUW BLAUW – krachtige kwaliteitsgereedschappen

De fijnslijp- en polijstgereedschappen worden onder de hoogste kwaliteitseisen ontwikkeld, geproduceerd en gecontroleerd. Ongeacht of het een gangbaar artikel betreft zoals lamellenslijpgereedschappen en fiberschijven of innovatieve, doordachte systeemoplossingen voor de oppervlaktebewerking zoals COMBICLICK en COMBIDISC , PFERD biedt oplossingen in zeer hoge kwaliteit. Overtuig u zelf en ontdek onze fijnslijp- en polijstgereedschappen .

Comfortabel, snel en efficient

Voor al uw vragen over de optimalisering van slijpopgave of voor de oplossing van speciale toepassingsproblemen stelt PFERD zijn ervaren verkoop- en technische adviseurs ter beschikking van zijn klanten. Met het doel werkresultaten comfortabel, snel en efficient te bereiken, legt PFERD de fokus in het advies:

  • de besparing van proceskosten en
  • de optimalisiering van arbeidsomstandigheden voor de gebruikers.

Mocht het omvangrijke catalogusprogramma niet toereikend zijn voor de oplossing van uw afzonderlijke bewerkingsopgave, dan produceert PFERD naar wens de fijnslijp- en polijstgereedschappen in een hoogrendementskwaliteit.

Neem contact met ons op , wij adviseren u graag!

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?