bvba PFERD-Rüggeberg sprl

Producten


PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

Service


PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

Firma


PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

PFERD-persmededelingen

Filters volgens categorie
Sorteren op datum
Persmededeling
27.11.18

27.11.18 - Persmededeling

Niet alleen voor de heilige koe

PFERD-carrosserievijlen zijn niet alleen in de carrosseriebouw nodig. Zij zijn ideaal geschikt voor elke oppervlaktebewerking op plaatstaal, bonte metalen en kunststoffen, waarbij bijzonder hoge eisen aan gladheid en streepvrij gesteld worden.


Lees verder
Persmededeling
22.11.18

22.11.18 - Persmededeling

De nieuwe generatie slijpstiften

De prestaties van gereedschappen in de oppervlaktebewerking en bij het doorslijpen van materialen is een belangrijke factor voor het ren-dement. Galvanisch gebonden diamantgereedschappen hebben respect afgedwongen bij de bewerking van grijs nodulair en lamellair gietijzer. PFERD presenteert krachtige oplossingen in het bereik van galvanisch gebonden slijpstiften.


Lees verder
Persmededeling
26.10.18

26.10.18 - Persmededeling

Vijf nieuwe met veel druk

Gelijk vijf nieuwe persluchtmachines zorgen voor uitbreiding van het PFERD-programma van de veelzijdig te gebruiken machines en overtui-gen door vermogen, hanteren en efficiency


Lees verder
Persmededeling
05.10.18

05.10.18 - Persmededeling

Vernuftig produceren met Composite borstels

Moderne Composite-borstels imponeren door de hoge productiviteit en constante fabricagekwaliteit – PFERD breidt haar programma uit met een efficiënte probleemoplosser


Lees verder
Persmededeling
10.09.18

10.09.18 - Persmededeling

Edelstaal (INOX) specialist nu ook in de SG lijn

PFERD vult zijn productprogramma voor de edelstaalbewerking aan met een CO-FREEZE specialist in de prestatielijn SG


Lees verder