bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

PFERD-persmededelingen

Filters volgens categorie
Sorteren op datum
Persmededeling
18.11.21

18.11.2021 - Persmededeling

Aan de andere zijde

Het onderhoud van turbines kent talrijke uitdagingen - het bijslijpen van reparatielassen aan de andere zijde is daarbij bijzonder lastig en zelf gefabriceerde gereedschapsoplossingen soms zeer gevaarlijk tijdens het gebruik.


Lees verder
Persmededeling
08.10.21

08.10.2021 - Persmededeling

Duurzaam en tegelijkertijd agressief

Het hoogrendementsslijpmiddel VICTOGRAIN overtuigt door efficiency - PFERD bericht over talrijke positieve feedback uit de markt.


Lees verder
Persmededeling
17.09.21

17.09.2021 - Persmededeling

De oplossing voor problemen met massacontact

Problemen met massacontact behoren in de lucht- en ruimtevaarttechniek tot de hoogste uitvalrisico’s en hun gevolgen kunnen dramatische proporties aannemen. Door de juiste installatie en onderhoud van de massacontactpunten dalen deze risico’s aanzienlijk


Lees verder
Persmededeling
16.09.21

16.09.2021 - Persmededeling

Al 1 miljard “nieuwe doorslijpschijven”

Eind negentiger jaren werden de 1,0 mm dunne doorslijpschijven bij hun première kritisch bekeken. Vandaag de dag zijn ze niet meer weg te denken uit de werkplaatsen over de gehele wereld en hebben zij de rentabiliteit daar duurzaam verbeterd.


Lees verder
Persmededeling
26.08.21

26.08.2021 - Persmededeling

Universele mini’s

Hoog verspanend vermogen en efficiency van de succesvolle ALLROUNDstiftfrezen. Een uitgebreid programma van deze succesvertanding nu in kleine diameters verkrijgbaar


Lees verder

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?