bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Contact met PFERD

Onze binnen- en buitendienstmedewerkers behandelen uw verzoeken op deskundige wijze en dragen persoonlijk zorg voor een tijdige afhandeling waarover u tevreden zult zijn. Maak een keuze uit de volgende mogelijkheden voor het opnemen van contact:

Contactformulier

Gebruik ons contactformulier om uw bericht naar ons toe te sturen. U kunt uit een optielijst een thema voor uw contactopname kiezen.

Lees verder

Route naar onze locaties

Vind snel de weg naar PFERD. Heel eenvoudig via onze kaart.

Lees verder

PFERDWERELDWIJD

Onze aanspreekpartners, dochterondernemingen, verkooporganisaties, nationale en internationale vertegenwoordigingen.

Lees verder

Vind uw PFERD handelaar

Hier vindt u een competente PFERD-Partner-handelaar in uw buurt

Lees verder

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?