bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Inkoop bij PFERD

Doel van onze productie op zes productielocaties wereldwijd is het bereiken van de hoogste kwaliteit van onze gereedschappen. Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en materialen en de inachtneming van ecologie, veiligheid en ethiek vormen de basis van ons inkoopconcept.

Met onze leveranciers streven wij naar een langdurige samenwerking als partners. Naast een absoluut constante kwaliteit, een betrouwbare leveringsservice en de certificering volgens DIN ISO 9001 hebben wij belangrijke voorwaarden en voorschriften voor een samenwerking met ons hier voor u opgesteld.

De door ons bij u bestelde producten moeten in ieder geval voldoen aan de wettelijke bepalingen van de Bondsrepubliek Duitsland en de Europese Unie.

 • Inkoopvoorwaarden

  inkoopvoorwaarden

  Inkoopvoorwaarden

  In onze inkoopvoorwaarden regelen we transparant de samenwerking met onze leveranciers.

  meer informatie
 • REACH

  reach

  REACH

  PFERD voldoet aan alle eisen en verplichtingen die voortvloeien uit wettelijke voorschriften en normen en staat tot uw beschikking voor het beantwoorden van uw vragen.

  meer informatie
 • Negatieve lijst

  negatieve lijst

  Negatieve lijst

  Op basis van kwaliteit en wettelijke vereisten aanvaardt PFERD niet alle bestanddelen van bepaalde stoffen. Hier vindt u stoffen die door PFERD van gebruik worden uitgesloten.

  meer informatie
 • Conflictmineralen

  conflictmineralen

  Conflictmineralen

  Alle belangrijke informatie over conflictmineralen in producten en materialen en over de omgang van PFERD met deze stoffen vindt u hier.

  meer informatie
 • Biociden / behandelde voorwerpen

  biociden / behandelde voorwerpen

  Biociden / behandelde voorwerpen

  Alle belangrijke informatie over biociden in producten en materialen en de wijze waarop PFERD met deze stoffen omgaat, vindt u hier.

  meer informatie

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?