bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Inkoop bij PFERD

Doel van onze productie op acht productielocaties wereldwijd is het bereiken van de hoogste kwaliteit van onze gereedschappen. Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en materialen en de inachtneming van ecologie, veiligheid en ethiek vormen de basis van ons inkoopconcept.

Met onze leveranciers streven wij naar een langdurige samenwerking als partners. Naast een absoluut constante kwaliteit, een betrouwbare leveringsservice en de certificering volgens DIN ISO 9001 hebben wij belangrijke voorwaarden en voorschriften voor een samenwerking met ons hier voor u opgesteld. Bovendien vindt u hier alle belangrijke documenten voor een op vertrouwen gebaseerde samenwerking met PFERD.

De door ons bij u bestelde producten moeten in ieder geval voldoen aan de wettelijke bepalingen van de Bondsrepubliek Duitsland en de Europese Unie.

Leverancier worden

Word leverancier bij PFERD

Lees verder

Downloads

Alle belangrijke documenten voor een op vertrouwen gebaseerde samenwerking met PFERD

Lees verder

REACH

Informatie over de REACH-verordening

Lees verder

Conflictmineralen

Informatie over conflictmineralen

Lees verder

Biociden / behandelde voorwerpen

Informatie over biociden / behandelde voorwerpen

Lees verder

Negatieve lijst

Op basis van kwalitatieve en wettelijke eisen aanvaardt PFERD niet alle bestanddelen. Hier vindt u stoffen die door PFERD van gebruik worden uitgesloten.

Lees verder

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?