bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

REACH

Informatieverplichting voor leveranciers

REACH verplicht alle fabrikanten om hun klanten te informeren als hun producten meer dan 0,1 procent van een chemische stof bevatten, die in de kandidatenlijst is opgenomen. Om te voldoen aan onze informatieverplichtingen volgens artikel 33 (REACH), hebben we de volgende informatie van u nodig:

Bevat een van de door u aan ons geleverde preparaten/producten een van de stoffen in een concentratie van meer dan 0,1 gew.-%, die in de kandidatenlijst volgens artikel 59 (1) van Verordening 1907/2006/EG zijn opgenomen?

Zo ja, bevestig dit met de volgende tekst:

[Naam van het preparaat/product] / de verpakking bevat de volgende stoffen van de kandidatenlijst (stand: dd.mm.jjjj) volgens artikel 59 (1) van Verordening 1907/2006/EG (“REACH”) in concentraties van xx gew.-%: Stof A (CAS nr. …), stof B (CAS nr. …),….

Omdat de lijst van kandidaatstoffen voortdurend verandert, vragen wij u bij elke bestelling/levering de feiten te controleren. Dit geldt ook voor leveringen die reeds binnen een termijn van 12 maanden hebben plaatsgevonden.

Indien wij geen informatie van u ontvangen, gaan wij ervan uit dat er geen stoffen uit de actuele kandidatenlijst zijn opgenomen!

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?