bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Kwaliteit

Vanzelfsprekend PFERD

Kwaliteit staat in direct verband met nut en klanttevredenheid. Daarom onderzoekt en ontwikkelt PFERD innovatieve hoogrendementsproducten.

De eigen machine- en constructieafdeling alsmede de constante controle en verdere ontwikkeling van de kwaliteits- en veiligheidsstandaards in de eigen laboratoria garanderen de hoge PFERD-kwaliteit. Als lid van het eerste uur van de “Organisatie voor de veiligheid van slijpgereedschappen (oSa)” biedt PFERD bovendien de grootst mogelijke veiligheid voor de gebruiker door permanente bewaking van de productie in alle PFERD-productie-eenheden wereldwijd.

Het kwaliteitsmanagement van PFERD is volgens ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Bedrijfsverenigingen

PFERD is actief lid van verschillende bedrijfsverenigingen in de gereedschapsindustrie.

Lees verder

Certificering

PFERD ontwikkelt, produceert en controleert met de hoogste eisen aan de kwaliteit.

Lees verder

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?