bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Milieu en duurzaamheid

Met verantwoordelijkheidsgevoel omgaan met natuurlijke bronnen – in het bijzonder mens, natuur en milieu – is in onze grondbeginselen vastgelegd. Tot het duurzame gebruik van natuurlijke bronnen en de spaarzame omgang met energie voelen wij ons verplicht.

Wij streven ernaar het materiaal- en energieverbruik steeds te verminderen en door een optimaal gebruik van bronnen alsmede de toepassing van moderne productietechnologieën onze milieubelasting en energie-efficiëntie duurzaam te verbeteren.

PFERDVALUE

PFERDVALUE bekijkt arbeidsergonomie en efficiency systematisch met als doel het optimaal gezond blijven van de medewerkers en het bereiken van de best mogelijke efficiency.

Lees verder

Milieupolitiek

Meerwaarde met PFERD door voortdurende verdere ontwikkeling en het gelijktijdig ontzien van bronnen.

Lees verder

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?