bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

PFERDVALUE

Uw meerwaarde met PFERD

Adviesondersteuningen, bijvoorbeeld voor de verbetering van arbeidsergonomie of verhoging van de efficiency, winnen in de internationale concurrentie aan betekenis.

PFERDVALUE – meerwaarde met PFERD – bekijkt arbeidsergonomie en efficiency systematisch met als doel het optimaal gezond blijven van de medewerkers en het bereiken van de best mogelijke efficiency.

Beleef de meerwaarde en ontdek nu PFERDERGONOMICS en PFERDEFFICIENCY .

PFERDVALUE-brochure

Hier vindt u de actuele brochure over het thema PFERDVALUE.

PFERDERGONOMICS

Ergonomie is een belangrijk aspect van de gezondheidsbescherming in bedrijven.

Lees verder

PFERDEFFICIENCY

De efficiency staat in het middelpunt van alle arbeidsprocessen.

Lees verder

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?