bvba PFERD-Rüggeberg sprl

Producten


PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

Service


PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

Firma


PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Verkoop

Met een overkoepelend netwerk van meer dan 20 eigen verkooporganisaties wereldwijd en meer dan 100 internationale handelspartnervertegenwoordigingen is PFERD overal aanwezig. Ook bij u in de buurt.

PFERD-verkoop- en technische adviseurs alsmede de PFERDTOOL-MOBIL zijn dagelijks wereldwijd in de weer om de beste oplossing voor uw toepassingsprobleem te vinden – samen met uw vakhandelaar, individueel en ter plaatse.

PFERDWERELDWIJD

Onze aanspreekpartners, dochterondernemingen, verkooporganisaties, nationale en internationale vertegenwoordigingen.

Lees verder