bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Carrière bij PFERD

August Rüggeberg GmbH & Co. KG behoort tot de toonaangevende ondernemingen in de productie van gereedschappen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen. Onze specialiteit is de optimale, individuele probleemoplossing voor onze klanten door de productie en de aanpassing van de gereedschappen aan hun wensen. Ons doel is gereedschappen te produceren die het werk voor de gebruiker lichter maken. Bij de ontwikkeling van onze producten staan daarom de mens en zijn behoeften op de voorgrond.

Elke medewerker draagt met zijn ideeën en inzet voor de firma bij tot het succes. Daarom hebben wij jonge talenten nodig die met hun individuele persoonlijkheid en creativiteit innovatieve ideeën ontwikkelen en ons succes uitbreiden.

Wij zijn een traditioneel familiebedrijf dat door vooruitgang, innovatie, techniek en dit in een internationale omgeving wordt gekenmerkt. Door ons familiair bedrijfsklimaat zijn aanspreekpartners voor u beschikbaar die zich persoonlijk met uw belangen bezighouden en samen met u uw toekomst vormgeven. De mens staat immers centraal in alle onderdelen van de firma.

Daarnaast ondersteunen wij onze medewerkers bij de planning van hun toekomst door een groot aantal aantrekkelijke en innovatieve opleidings- en bijscholingsmogelijkheden op technisch en commercieel vlak, door onze PFERDAKADEMIE .

Wij bieden u een toekomst met zekerheden en veel spannende opgaven op verschillende gebieden.

Vertrouw blauw.

ACTUELE VACATURES

Hartelijk dank voor uw interesse. Momenteel zijn er geen vacatures in Nederland en België aanwezig.

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?