bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

PFERD-downloads

PFERD biedt u uitgebreid informatiemateriaal over verschillende thema's aan. Hier vindt u actuele brochures, PFERD-Praxis, informatie over arbeidsveiligheid en gezondheid alsmede relevante normen en voorschriften.

Informatiemateriaal en brochures

PFERD biedt zeer veel informatiemateriaal aan. Hier vindt u o.a. nieuwighedenbrochures, productbrochures en nog veel meer.

Lees verder

Certificaten en normen

PFERD ontwikkelt, produceert en controleert met de hoogste eisen aan de kwaliteit. Hier vindt u certificaten, voorschriften, normen en nog veel meer.

Lees verder

Gebruikersinformatie

Hier vindt u informatie volgens de wet algemene productveiligheid (ProdSG).

Lees verder

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?