bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Certificaten en normen

Constante en betrouwbare arbeidsresultaten zijn alleen mogelijk als ook de gereedschappen een betrouwbare kwaliteit hebben. Om dit te waarborgen, ontwikkelt, produceert en controleert PFERD met de hoogste eisen aan de kwaliteit.

DIN EN ISO certificaten

DIN EN ISO 50001:2018

Het energiemanagement van PFERD is vanzelfsprekend gecertificeerd volgens DIN EN ISO 50001.

DIN EN ISO 9001:2015

Het kwaliteitsmanagement van PFERD is vanzelfsprekend gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001.

Downloads

Organisatie voor de veiligheid van slijpgereedschappen (oSa)

Als jarenlang lid van de “Organisatie voor de veiligheid van slijpgereedschappen (oSa)” bieden wij de gebruikers de grootst mogelijke veiligheid, waarbij wij de productie permanent bewaken en documenteren en alle producten met aanwijzingen volgens de normen worden gekenmerkt.

Fraunhofer WKI - vliesproducten

Emissies en restgehaltes van formaldehyde in slijpgereedschappen - vliesproducten

Fraunhofer WKI - kunstharsgebonden slijpmiddelen

Emissies en restgehaltes van formaldehyde in slijpgereedschappen - kunstharsgebonden slijpmiddelen

Fraunhofer WKI - flexibele slijpmiddelen

Emissies en restgehaltes van formaldehyde in slijpgereedschappen - flexibele slijpmiddelen

Normen en voorschriften

PFERD-gereedschappen voldoen aan de bepalingen van nationale en internationale normen en voorschriften. Stel u met behulp van deze lijst op de hoogte van geldende normen en voorschriften voor de desbetreffende productgebieden.

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?