bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

PFERD E-Commerce

In de PFERD-webshop, per EDIFACT of via nexMart – u kunt onafhankelijk van plaats en tijd PFERD-gereedschappen bestellen. Voor uw economische goederensystemen stelt PFERD u alle benodigde gegevens in het gewenste formaat ter beschikking, ook volgens proficlass en eClass geclassificeerd.

 • PFERD-shop (B2B)

  PFERD-klanten (B2B) kunnen in onze shop meer dan 8.500 gereedschappen voor de oppervlaktebewerking en voor het doorslijpen en de daarop afgestemde machines bestellen.

  1. Ten eerste laat u zich registreren voor de PFERD-shop . Gebruik hier a.u.b. het registratieformulier voor.

  2. Nu kunt u beginnen: ga direct naar de PFERD-shop , geef uw partnernummer en uw wachtwoord in. Onze kleine wegwijzer leidt u veilig door de PFERD-shop.

 • EDIFACT

  Electronic Data Interchange For Administration Commerce and Transport (EDIFACT) is een brancheoverschrijdende internationale standaard voor het formaat van elektronische gegevens in het zakelijk verkeer. Door EDIFACT moet de volledige of tenminste een deel van de elektronische afwikkeling van vele zakelijke gebeurtenissen tussen firma’s worden vereenvoudigd.

  Digitaal bestelprocedé met PFERD - Meer efficiency in het bestelproces

  Formulier voor de elektronische verbinding van onze klanten

 • Elektronische catalogus

  Voor uw economische goederensystemen stelt PFERD u alle benodigde gegevens in het gewenste formaat ter beschikking, ook volgens proficlass en eclass geclassificeerd.

  Vraag bij ons a.u.b. nadere informatie daarover aan via ons contactformulier .

 • nexMart

  Betrek uw PFERD-gereedschappen via het leidende brancheplatform van Europa.

  Meer dan 8.500 kwaliteitsgereedschappen en de daarop afgestemde machines bieden wij u in het vakhandelsportaal van nexMart aan. Het totale PFERD-programma wordt steeds geactualiseerd en kan door u 24 op 24 uur worden besteld.

  nexMart is het onafhankelijke vakhandelsportaal, dat door de industrie en handel samen wordt gevoerd en doorontwikkeld wordt. Het hoofddoel van nexMart is de realisering van de economische voordelen voor alle deelnemers. Wie nexMart gebruikt, kan de proceskosten volgens de totale waardeketen duurzaam laten dalen. Het portaal is een neutrale besteltussenpersoon tussen handelaren en leveranciers van de branches gereedschappen, beslag, ijzerwaren, tuingereedschappen en technische benodigdheden.

PFERD E-Commerce - Topselling met PFERD

Moderne oplossingen ter bevordering van uw omzetstijging. Digitale service voor uw professionele voorstelling op het digitale Point of Sale. Elektronische orderafwikkeling ontlast uw administratie efficiënt.

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?