bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

PFERDAKADEMIE

Leren van de besten!

Profiteer van meer dan 200 jaar ervaring in de materiaalbewerking. PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Gefundeerde kennis van de samenhang van gereedschap, materiaal en machine is de basis voor de optimalisatie van bewerkingsprocessen.

De PFERDAKADEMIE draagt op vakbekwame en praktijkgerichte wijze kennis over uit de wereld van het slijpen en doorslijpen. In elkaar opvolgende scholingsblokken wordt u stap voor stap een PFERD-gereedschapsspecialist.

Onze ervaren en deskundige trainers staan voortdurend in contact met gebruikers uit de hele wereld en dragen daardoor naast basiskennis ook diepgaande en altijd actuele praktijkkennis aan u over. Beleef het gebruik van PFERD-gereedschappen in de uiterst moderne scholingsruimtes van de PFERDAKADEMIE.

PFERD Akademie
PFERD Akademie Training
PFERD Akademie Training voor docenten in het beroepsonderwijs
PFERD Akademie Scholing
PFERD Akademie Trainingswerkplaats
PFERD Akademie Training voor eindverbruikers
PFERD Akademie Training voor docenten in het beroepsonderwijs
PFERD Akademie Training voor handelaren
PFERD Akademie Training voor partnerhandelaren
PFERD Akademie Training met deskundig vakpersoneel

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?