bvba PFERD-Rüggeberg sprl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

POLICAP slijpkappen en -hulzen

PFERD biedt POLICAP slijpkappen en -hulzen aan met verschillende vormen, afmetingen, slijpmiddelen en korrelgroftes.

POLICAP-gereedschappen zijn naadloos gevormd en kunnen met het totale gereedschapsoppervlak worden gebruikt. Voor het gebruik van slijpkappen en -hulzen staan bijbehorende, herbruikbare houders in verschillende vormen ter beschikking. Door de op elkaar afgestemde hoge maatnauwkeurigheid is een veilige opspanning van de slijpkap en -huls op de houder tijdens het gebruik gewaarborgd.

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?