bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Technische borstels video’s

Hier vindt u onze actuele productvideo’s uit het onderdeel catalogus 8.

Komborstels met schroefdraad TBG

De komborstel met schroefdraad TBG is een agressief werkende borstel.

Video’s openen

Borstels INOX-TOTAL

Voor de bewerking van edelstaal (INOX) biedt PFERD naast borstels met edelstaal (INOX)-draad ook borstels aan in de uitvoering INOX-TOTAL.

Video’s openen

Penseelborstels op stift PBG

Penseelborstels op stift PBG zijn geschikt voor middelzware borstelwerkzaamheden zoals ontbramen, reinigen en ontroesten.

Video’s openen

Borstels met de tordering COMBITWIST

Technische borstels van PFERD met de tordering COMBITWIST bieden vele voordelen, bijvoorbeeld een rustige loop ook op hoeken en kanten.

Video’s openen

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?