bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 9.000 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Vijlen video’s

Hier vindt u onze actuele productvideo’s uit het onderdeel catalogus 1.

Kettingzaagscherpapparaat CHAIN SHARP CS-X

Het nieuwe kettingzaagscherpapparaat CHAIN SHARP CS-X is uitstekend geschikt voor het handmatig scherpen van kettingzagen. Zaagtand en dieptebegrenzer worden in één bewerking gescherpt.

Carrosserievijlen in de autowerkplaats

PFERD-carrosserievijlen worden niet alleen in de carrosseriebouw gebruikt.
Zij zijn ideaal geschikt voor iedere oppervlaktebewerking op plaatstaal, non-ferrometalen en kunststoffen, daar waar bijzonder hoge eisen aan de glad- en krasvrijheid worden gesteld. De werkvlakken kunnen na het vijlen meteen worden gelakt. Napolijsten is niet nodig, omdat er geen krassen ontstaan.

De positieve verspaningshoek, de gewelfde vorm en de unieke tandscherpte zorgen voor een uitstekende vijlprestatie en optimale oppervlaktekwaliteit voor professionele gebruikers van gefreesde PFERD-carrosserievijlen. De tanden van de carrosserievijlen worden uit volmateriaal gefreesd, niet gekapt. Elke aparte tand is zo gevormd, dat de spaan zich voor de afgeronde tandborst oprolt en in de grote spaankamer terecht komt. Een bijzondere finishbehandeling zorgt voor vlijmscherpe tandsnedes, die de vijlen een uitstekend verspaningsrendement geven. PFERD-carrosserievijlen zijn in vijf verschillende vertandingen en een kap verkrijgbaar.

Brochures

Brochures met betrekking tot de vijlen vindt u in onze download-area.

naar de brochures

Contact mogelijkheden

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?