bv PFERD-Rüggeberg srl

PFERD biedt u de combinatie van kwaliteitsgereedschappen, machines en individueel advies, die u nodig heeft voor de optimale oplossing van uw opgaven op het gebied van oppervlaktebewerking en doorslijpen van materialen.

Overzicht
Productzoeker PFERD-gereedschappen

Vind het juiste gereedschap met onze productzoeker. Geef een toepassing, materiaal en/of machinetype op. U kunt de zoekactie bovendien verfijnen met filters.

Lezen

PFERD-klanten profiteren van een groot aantal extra prestaties. Hier vindt u een selectie van de prestaties die bijdragen aan uw meerwaarde in de samenwerking met PFERD.

Overzicht

Het PFERD-gereedschappenhandboek omvat meer dan 8.500 gereedschappen als ook kennis m.b.t. de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Lezen

PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen.

Overzicht

Wij beantwoorden uw vragen over bewerkingsopgaven, materialen, machines enz.

Lezen

Algemene verkoopwaarden

Bestelmogelijkheden

Hetzij schriftelijk, per fax, per telefoon of digitaal – PFERD biedt u veelzijdige bestelmogelijkheden aan. (Uw PFERD-verkoopadviseur kent de voor u de gunstigste manier.)

Prijsstelling

De in deze prijslijst aangegeven prijzen zijn per stuk en exclusief BTW. Zij dienen als richtlijn. Ondanks de grote zorg, waarmee wij deze prijslijst hebben gemaakt, kunnen er toch nog fouten ingeslopen zijn. Daarom behouden wij ons het recht van prijswijzigingen voor zonder voorafgaand bericht.

Minimale orderwaarde

Onder € 250,-- netto bestelwaarde worden vrachtkosten en € 25,-- administratiekosten in rekening gebracht.

Tussen € 250,-- en € 500,-- netto bestelwaarde worden de vrachtkosten in rekening gebracht.

Boven € 500,-- netto bestelwaarde franco huis.

Leveringen

Bij catalogusartikelen garanderen onze voorraadbestanden een uitleveringsgraad van 98%.

Technische wijzigingen

PFERD-producten worden steeds verder ontwikkeld. Daarom behouden wij ons technische wijzigingen van gereedschappen en machines voor zonder voorafgaand bericht.

EG-verordening REACH (1907/2006/EG)

De wetgever heeft tot doel met REACH (Registratie, Evaluatie en Autorisatie van chemicaliën) de gevaren en risico’s door chemische stoffen te minimaliseren en een hoger beschermingsniveau voor mens en omgeving te realiseren. Informatie over de PFERD-gereedschappen in het kader van de EG-verordening REACH vindt u op onze internetpagina www.pferd.com.

Welcome


We have discovered that you are coming from another country. Do you want to switch to the site for that country?